Wi-Fi устройства:


Что надо знать о дисках до их покупки

отключить OneDrive в Windows 10 Как отключить отправку персональных данных на сервера Microsoft в Windows 10. Как отключить сервис OneDrive в Windows 10 Корпорация Microsoft не стесняется навязывать нам свои сервисы по синхронизации личных данных с серверами Microsoft, которых предостаточно в Windows 10. Если у вас нет желания разглашать свои данные, то эта инструкция для вас.


отобразить скрытые файлы и папки Как отобразить скрытые файлы и папки Иногда возникает необходимость сделать доступными скрытые файлы или папки, отобразить их. Давайте рассмотрим, как это сделать...


Як видалити стартову сторінку Webalta? Как удалить стартовую страницу Webalta? Багато користувачів інтернету стикаються з проблемою про те, як видалити зі свого браузера стартову сторінку home.webalta.ru. Ця сторінка, як правило, вбудовується в один з найпопулярніших браузерів Google Chrome . Тут ми розповімо про те, як від неї позбутися.


Установка і реєстрація антивіруса Avast Free Установка и регистрация антивируса Avast Free Avast Free - одна з найбільш популярних антивірусних програм серед користувачів країн СНД. Таке широке визнання програмі принесло те, що вона безкоштовна, має зручне і зрозуміле меню, проста у використанні і при цьому забезпечує комп'ютеру надійний захист. Ви можете скачати Аваст безкоштовно російською мовою прямо з нашого сайту, без реєстрації та смс ... Читайте повну статтю за посиланням представленої нижче.


настроить эмулятор pcsx2 Инструкция по настройке PCSX2 – эмулятора SONY PlayStation 2. Установка, настройка, запуск. Как известно, PCSX2 – эмулятор, позволяющий запускать игры для Sony PlayStation 2 на компьютере. Однако перед использованием эмулятор нуждается в настройке....


 Рейтинг@Mail.ru