Wi-Fi устройства:


Что надо знать о дисках до их покупки

полноэкранное и классическое меню пуск Как настроить меню Пуск в Windows 10. Как переключиться между полноэкранным режимом и классическим Меню Пуск имеет совмещенный, гибридный интерфейс в Windows 10, который взят из Windows 7 назовем такое меню классическим и из Windows 8 назовем плиточным.


Что такое BitTorrent? Что такое BitTorrent? Как качать через торрент?


ТОП Браузери для Windows ТОП Браузеры для Windows Чим більш доступним стає інтернет, тим більш затребувані браузери, які покликані зробити роботу у всесвітній мережі комфортною і приємною. Розглянемо найбільш популярні безкоштовні браузери для Windows. Google Chrome . Безкоштовний браузер, який є найбільш використовуваним в країнах СНД. Це браузер №1 яким користуються близько 30% користувачів Windows. Дивіться повний огляд на нашому сайті.


антивірусні програми Антивирусные программы Для того щоб комп'ютер працював справно, потрібно захищати його від зараження за допомогою безкоштовних антивірусних програм. Для цього є спеціальні версії таких програм, і ви можете завантажити їх по посиланнях які представлені в цьому огляді. Нижче ми розглянемо найбільш ефективні і популярні програми для захисту комп'ютера від вірусів. Avast! Free . Мабуть, найпопулярніший антивірус серед користувачів ... Дивіться повний огляд на нашому сайті.


отключить отправку обновлений windows Как в Windows 10 запретить отправку обновлений в Интернет. Отключение отправки обновлений в Windows 10 Эта статья для тех, кто не хочет бесконтрольно расходовать свой интернет-трафик, тем самым урезать себе интернет соединение.


 Рейтинг@Mail.ru