Wi-Fi устройства:


Что надо знать о дисках до их покупки

Виртуальная машина Виртуальная машина, что это? Несомненно, каждый продвинутый пользователь компьютера когда-то устанавливал различные программы для того, чтобы протестировать компьютер, но после этого всего уходит много времени на восстановление ...


Як користуватися Яндекс браузером Как пользоваться Яндекс браузером В основу представленого широкій громадськості в 2012 році яндекс.браузер ліг відкритий код браузера Chromium. До цього на його основі був написаний відомий Google Chrome. Розробники з Яндекс прагнули створити просту і швидку програму для Інтернет-серфінгу, і їм це вдалося. Яндекс Браузер відрізняється лаконічним інтерфейсом, високою швидкістю завантаження сторінок, вбудованим захистом від «Лабораторії Касперського» і миттєвим доступом до популярних сервісів Яндекса.


Использование программы Clownfish Браузер для социальных сетей Амиго Браузер для социальных сетей Амиго Любите общаться в социалках? Вы полюбите Амиго


удалить программы windows 10 Как удалить ненужные приложения в Windows 10 Windows 10 имеет массу предустановленных приложений среди них Кортана, OneNote, Календарь, Почта, Карты, Новости, Погода и т.д. Многие из них большинству пользователей не нужны. Эта статья для тех, кто хочет раз и навсегда избавиться от некоторых приложений.


Як вказати папку для зберігання торрент файлів Как указать папку для хранения торрент файлов У програми uTorrent є один невеликий недолік з яким часто стикаються багато користувачів. Причина тому те, що за замовчуванням в налаштуваннях програми місцем зберігання торрент файлів вказано системний диск вашого комп'ютера. Як правило, такий диск не завжди має великий обсяг пам'яті і одного разу він переповнюється викачаними матеріалами.


 Рейтинг@Mail.ru