Wi-Fi устройства:


Что надо знать о дисках до их покупки

активировать Avast Free Antivirus Регистрация (активация) Avast Free Antivirus Чтобы антивирусная программа Avast Free Antivirus полноценно работала необходимо ее еще зарегистрировать (или активировать). Существует два способа провести регистраци бесплатного антивируса Аваст...


Як завантажити відео з YouTube (Ютуб) Как скачать видео с YouTube (Ютуб) У цій статті ви дізнаєтеся, як завантажити відео з YouTube на свій комп'ютер. YouTube - це найпопулярніший ресурс, для перегляду і зберігання відео файлів. Тут є все, починаючи від музичних кліпів і телепрограм до навчальних посібників та відео уроків. Але часто одного перегляду недостатньо і виникає необхідність завантажити потрібну відео собі на комп'ютер. Як це швидко і якісно зробити? Читайте повну статтю на нашому сайті ...


Безкоштовний Друг Навколо тепер і для комп'ютера Бесплатный Друг Вокруг теперь и для компьютера Друг навколо - Це унікальне додаток, яке тепер пропонується і для комп'ютера, об'єднало в собі найкраще з соціальних мереж і програм для глобального спілкування, таких як, наприклад, icq. З його допомогою можна спілкуватися з друзями в текстовому режимі, оновлювати свої статуси, дарувати віртуальні подарунки, ставити лайки, завантажувати фотографії і багато іншого. Додаток працює як на комп'ютері, так і на смартфонах (iPhone, Android, Windows Mobile). Програма безкоштовна для скачування. Для її установки, як і в звичайних соціальних мережах, потрібно зареєструватися.


удалить программы windows 10 Как удалить ненужные приложения в Windows 10 Windows 10 имеет массу предустановленных приложений среди них Кортана, OneNote, Календарь, Почта, Карты, Новости, Погода и т.д. Многие из них большинству пользователей не нужны. Эта статья для тех, кто хочет раз и навсегда избавиться от некоторых приложений.


настроить меню пуск, изменить цвет Как настроить меню Пуск в Windows 10. Как поменять цвет меню Пуск, панели задач и границ окон. Меню Пуск имеет большой выбор настроек, в данной статье мы рассмотрим возможность поменять окраску меню Пуск и других информационных окон.


 Рейтинг@Mail.ru