Wi-Fi устройства:


Что надо знать о дисках до их покупки

Общение с помощью программы RaidCall Лого программы Будь на связи постоянно


Як користуватися Яндекс браузером Как пользоваться Яндекс браузером В основу представленого широкій громадськості в 2012 році яндекс.браузер ліг відкритий код браузера Chromium. До цього на його основі був написаний відомий Google Chrome. Розробники з Яндекс прагнули створити просту і швидку програму для Інтернет-серфінгу, і їм це вдалося. Яндекс Браузер відрізняється лаконічним інтерфейсом, високою швидкістю завантаження сторінок, вбудованим захистом від «Лабораторії Касперського» і миттєвим доступом до популярних сервісів Яндекса.


Как сделать резервную копию драйверов Windows При переустановке системы вам потребуются драйвера. Но если диск с драйверами утерян, а найти свежие в интернете - проблематично, тогда лучший способ - предварительно сделать резервную копию.


Як користуватися браузером Opera Как пользоваться браузером Opera Opera - це один з найпопулярніших браузерів у світі. У цьому огляді ви зможете дізнатися як правильно користуватися браузером Опера. Він простий у використанні і дуже швидко відкриває сайти. Дизайн браузера Opera досить лаконічний, але функціональний. У верхній частині вікна знаходяться основні кнопки для управління сторінкою - назад, вперед, оновлення і стартова сторінка. Читайте повну статтю на нашому сайті.


Основные принципы работы в XnView Основные принципы работы в XnView Интуитивная работа с графикой


 Рейтинг@Mail.ru